Recurso 3roent

la nostra carta

Saboreja el detall, el producte de proximitat, la cuina, la gastronomia, la presentació al plat i l’experiència de tastar la nostra carta.

per començar

· Taula d’embotits Ibèrics de “Sánchez Romero Carvajal”

· Taula de formatges

· Taula de Pernil ibèric de gla “Sánchez Romero Carvajal” 

· ½ Taula de Pernil ibèric de gla “Sánchez Romero Carvajal”

· Pa amb tomàquet

· Sobrasada de “Cal Rovira” amb torradetes i mel

· Mortadella amb burrata 

vegetals

· Bresaola amb rúcula i parmesà

· Salmó fumat a casa amb encortits

· Amanida de tomàquet amb soja i vinagre d’arròs

· Amanida de “Porchetta” amb rúcula i tomàquet cherry 

· Tàrtar de tomàquet amb sorbet de burrata i alfàbrega

· Enciam a la brasa a l’estil Cèsar

· Croquetes de pernil ibèric (4u)

focaccia

· Mozzarella en carrozza (1u)

· Calamars a l’andalusa amb allioli 

· Ous trencats amb botifarra de perol

· Ous trencats amb sobrassada

· Ous trencats amb pernil Sánchez Romero Carvajal

· Tàrtar de vedella 

· Doner de gírgola de castanyer

carns

· Trio de botifarres de “Cal Rovira”

· Llonza de porc “Duroc”

· Presa Ibèrica 

· Magret d’Ànec

· “Tagliata” de vedella amb rúcula i parmesà

· Tataki de vaca madurada

· Tomahawk de novella “Charra”

· T-Bone de vaca “Angus”

· Txuletón de vedella “Frisona”

· Txuletón de vaca vella rubia gallega “LyO”

arrossos

· Risotto alla milanese

· Arròs Sec de salsitxa, costella i verdures de temporada 

· Arròs Sec de Cap i Pota 

· Arròs Sec de sípia, gamba i allioli

· Arròs Sec de gamba de Blanes

peix

· Taco de Bacallà confitat amb samfaina
i mussolina d’allioli 

· Pop a la brasa

guarnicions

· Patates fregides amb pebrots del piquillo

· Patata al caliu amb all i oli

· Escalivada

· Cabdells a la brasa

· Pebrots de Padró fregits 

· Encortits fets a casa 

salses

· Allioli

· Chimicurri

· Sriracha

 

Vols més?

Menú executiu

Si busques una experiència completa, et recomanem triar el nostre menú executiu (amb opció a triar l’executiu degustació).
Aquest menú variarà cada setmana, així que atents a les nostres xarxes per estar dia dels plats del moment.