Recurso 3roent

la nostra carta

Saboreja el detall, el producte de proximitat, la cuina, la gastronomia, la presentació al plat i l’experiència de tastar la nostra carta.

embotits

· Taula d’embotits Ibèrics de
“Sánchez Romero Carvajal” 

· Taula de formatges 

· Taula de Pernil ibèric de gla
“Sánchez Romero Carvajal” 

· Pa amb tomàquet 

vegetals

· Carxofes a la brasa, cansalada
i crema d’api-rave 

· Porro escalivat amb burrata, ous de truita,
anet i encortits 

· Enciam a la brasa a l’estil Cèsar  

· Gírgola de castanyer a la brasa
amb glacejat de xoriç 

focaccia

· Recapte (Verdura escalivada, anxova, oliva de Kalamata i herbes del Mediterrani) 

· Italiana (Porchetta, tomàquet sec, herbes del Mediterrani) 

arrossos

· Risotto alla milanese 

· Arròs Sec de Cap i Pota 

tàrtars

· Tàrtar de tomàquet amb sorbet de burrata
i alfàbrega 

· Tàrtar de tonyina “Balfegó”

· Tàrtar de vedella

peix

· Taco de Bacallà confitat amb samfaina
i mussolina d’allioli 

carns

· Jarret de porc amb la seva salsa

· Carré de xai amb la seva salsa 

· Trio de botifarres de “Cal Rovira”  

· Lagarto de porc ibèric “5J” 

· Filet de porc ibèric “5J”

· ¨Bife¨ de vedella “Charra”

· Tomahawk de novella “Charra”

· T-Bone de vaca “Angus” 

· Txuletón de vaca vella “Jersey” 

· Txuletón de vaca vella rubia gallega “LyO” 

guarnicions

· Patates fregides 

· Patata al caliu amb all i oli 

· Escalivada 

· Pak-choi a la brasa 

· Pebrot del piquillo 

· Encortits fets a casa 

· Parmentier de patata 

postres

· Bunyols de vent amb xocolata-baileys 

· Brownie de xocolata negra 

· Peres al vi amb mascarpone 

· Carpaccio de pinya amb gelat de llima 

· Flam d’ou amb nata 

· Tiramisú tradicional 

 

Vols més?

Menú executiu

Si busques una experiència completa, et recomanem triar el nostre menú executiu (amb opció a triar l’executiu degustació).
Aquest menú variarà cada setmana, així que atents a les nostres xarxes per estar dia dels plats del moment.